Buitenzonwering Gouda

Wilt u weten welke zonwering of raamdecoratie het beste aan uw wensen voldoet? Wij hebben een ruim assortiment aan A-merken te koop. Neem contact op voor meer informatie of onze showroom bezoeken in Alphen aan den Rijn.

Zonwering specialist

Snelle service & levering

Korte lijnen en zeer betrokken

U kunt buitenzonwering in de regio Gouda laten plaatsen door Sundesign. Bovendien kunt u onze producten snel en eenvoudig online bij ons bestellen. Profiteer van onze uitgebreide service en onze scherpe prijzen.

Kies voor buitenzonwering in de regio Gouda

Sundesign is gevestigd in Alphen aan den Rijn maar is werkzaam in omliggende regio’s. Zo kunnen wij u ook van dienst zijn door buitenzonwering in de regio Gouda, Leiden of Zoetermeer te plaatsen. Wij beschikken over verschillende soorten zonwering die geschikt zijn voor buitenshuis.

  • Knikarmschermen. Deze zijn te gebruiken in uw eigen tuin of op een terras. Er kan gemakkelijk onderdoor gelopen worden, zodat niemand per ongeluk zijn of haar hoofd stoot; U creëert er schaduw mee en niemand kan stiekem naar binnen kijken in uw woning;
  • Markiezen. Deze traditionele toppers gaan al eeuwenlang mee. Ze zijn gesloten vanaf de zijkant, zodat er vanaf deze kant geen zonnestralen binnen kunnen vallen.

Meer weten: wij verwelkomen u graag in onze showroom

Wilt u graag een beroep doen op Sundesign en buitenzonwering in de regio Gouda door ons laten plaatsen? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. U bereikt ons via het telefoonnummer: 0172 44 40 62. Wij nodigen u ook graag uit in onze showroom.

Service

Onze service bestaat uit het volgende:

  • Onderhoud service
  • Reparatie service
  • Schoonmaken, inspecteren en insmeren 
  • Monteren en demonteren
  • Jaarlijks opzegbaar

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op of vul het offerteformulier in.