Duette Gouda

Wilt u weten welke zonwering of raamdecoratie het beste aan uw wensen voldoet? Wij hebben een ruim assortiment aan A-merken te koop. Neem contact op voor meer informatie of onze showroom bezoeken in Alphen aan den Rijn.

Zonwering specialist

Snelle service & levering

Korte lijnen en zeer betrokken

Voor duette in de omgeving van Alphen aan den Rijn en Gouda kunt u eens langsgaan bij Sundesign. Wij beschikken namelijk over een groot assortiment aan zonweringen en raamdecoraties, waaronder duette. Sundesign staat erom bekend dat gemaakte afspraken worden nagekomen en u als klant centraal staat. Bovendien hebben wij de nodige kennis en ervaring in huis, waardoor wij u optimaal van dienst kunnen zijn bij het maken van de juiste keuze. Dat is waar u bij Sundesign op kunt rekenen.

Duette van uitstekende kwaliteit verkrijgbaar bij specialist in Alphen aan den Rijn, nabij Gouda

Bij Sundesign in Alphen aan den Rijn, in de buurt van Gouda, vindt u gegarandeerd de duette die perfect passen bij het interieur van uw woning. U kiest tevens voor zonwering waar u jarenlang plezier van heeft dankzij de uitstekende kwaliteit. Duette bestaat uit twee lagen stof die een honinggraadstructuur vormen. Hierin zijn spandraden verwerkt, waardoor zichtbare koorden overbodig zijn. Deze gordijnen zijn toepasbaar bij ieder interieur en bij zowel gewone ramen als afwijkende ramen, zoals dakramen en schuine ramen.

Meer weten? Neem contact op!

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat Sundesign u kan bieden op het gebied van duette in Alphen aan den Rijn, Gouda en omstreken? Of heeft u specifieke vragen over ons assortiment? Neem dan gerust eens contact met ons op door te bellen naar 0172 44 40 62. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom op de Concertweg 11 te Alphen aan den Rijn om het assortiment op uw gemak te bekijken.


Benieuwd naar de mogelijkheden?

Service

Onze service bestaat uit het volgende:

  • Onderhoud service
  • Reparatie service
  • Schoonmaken, inspecteren en insmeren 
  • Monteren en demonteren
  • Jaarlijks opzegbaar

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op of vul het offerteformulier in.