Elektrische screens Leiden

Wilt u weten welke zonwering of raamdecoratie het beste aan uw wensen voldoet? Wij hebben een ruim assortiment aan A-merken te koop. Neem contact op voor meer informatie of onze showroom bezoeken in Alphen aan den Rijn.

Zonwering specialist

Snelle service & levering

Korte lijnen en zeer betrokken

Bent u op zoek naar elektrische screens in de omgeving van Leiden? Dan bent u op zoek naar Sundesign. Wij zijn dé specialist in Alphen aan den Rijn en omstreken als het aankomt op zonwering. Bij ons vindt u een divers assortiment betreft zonwering. Screens zijn een ideale oplossing en is bovendien een effectieve manier om de schittering van het zonlicht te weren. Wilt u binnen de kortste keren genieten van het weer, zonder dat u last heeft van de zon? Kom dan langs bij Sundesign.

Effectieve elektrische screens van Sundesign nabij Leiden

Wanneer u kiest voor elektrische screens van Sundesign uit Alphen aan den Rijn, nabij Leiden, houdt u de zon echt buiten. Dat komt door het materiaal, glasvezel, waarmee sunscreens zijn vervaardigd. Het kan veel zonlicht filteren en de warmte meer tegenhouden dan bijvoorbeeld raamdecoratie. Bovendien zorgen screens voor meer privacy, omdat u naar buiten kunt kijken zonder inkijk. De elektrische screens die bij ons verkrijgbaar zijn voor uw woning in Leiden werken op zonne-energie en zijn leverbaar met afstandsbediening. Wenst u meer informatie over zonwering of heeft u vragen ten aanzien van onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het volgende telefoonnummer 0172 44 40 62 of kom langs in onze showroom in Alphen aan den Rijn. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord.


Misschien ook interessant?

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Service

Onze service bestaat uit het volgende:

  • Onderhoud service
  • Reparatie service
  • Schoonmaken, inspecteren en insmeren 
  • Monteren en demonteren
  • Jaarlijks opzegbaar

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op of vul het offerteformulier in.