Jaloezieën Leiden

Wilt u weten welke zonwering of raamdecoratie het beste aan uw wensen voldoet? Wij hebben een ruim assortiment aan A-merken te koop. Neem contact op voor meer informatie of onze showroom bezoeken in Alphen aan den Rijn.

Zonwering specialist

Snelle service & levering

Korte lijnen en zeer betrokken

Voor de aanschaf van zonwering, zoals jaloezieën, komt u naar Sundesign in Alphen aan den Rijn nabij Leiden. Wij zijn al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in zowel binnen- als buitenzonwering. In onze showroom in Alphen aan den Rijn vindt u een veelzijdig aanbod in zonweringen, waaronder jaloezieën, rolluiken en screens. Wij zijn een betrouwbare partner, waarbij persoonlijke aandacht en service hoog in het vaandel staan. Op zoek naar een sfeervolle oplossing om de warmte buiten te houden? Kies voor Sundesign.

Jaloezieën van hoogwaardig materiaal bij specialist in Alphen aan den Rijn nabij Leiden

Wanneer u wilt spelen met het zonlicht of deze juist wilt weren, dan zijn jaloezieën een uitstekende oplossing. U kunt gemakkelijk de hoeveelheid lichtinval regelen en zonnestralen hebben met gesloten jaloezieën geen schrijn van kans. Bovendien creëert zonwering een unieke sfeer in uw woning. In het assortiment van Sundesign in Alphen aan den Rijn, nabij Leiden, vindt u meer dan 10 verschillende merken van binnenzonwering. Naast binnenzonwering bent u bij ons ook op het juiste adres voor:

  • Screens: effectieve manier om zon te weren in een kleine ruimte en geeft veel privacy.
  • Rolluiken: multifunctionele zonwering houdt zon en warmte tegen en zijn inbraakwerend.
  • Knikarmschermen: zonwering wordt veel gebruikt bij terrassen en in tuinen.

Bespreek de mogelijkheden betreft zonwering

Wilt u zonwering, zoals jaloezieën of zonneschermen, laten plaatsen in Alphen aan den Rijn of Leiden, maar weet u nog niet exact wat u wilt of heeft u vragen? Dan kunnen onze deskundige medewerkers u natuurlijk uitstekend van dienst zijn. Bezoek de showroom van Sundesign in Alphen aan den Rijn of neem contact met ons op door te bellen naar het volgende telefoonnummer: 0172 44 40 62. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen.

Service

Onze service bestaat uit het volgende:

  • Onderhoud service
  • Reparatie service
  • Schoonmaken, inspecteren en insmeren 
  • Monteren en demonteren
  • Jaarlijks opzegbaar

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op of vul het offerteformulier in.