Lamellen Leiden

Wilt u weten welke zonwering of raamdecoratie het beste aan uw wensen voldoet? Wij hebben een ruim assortiment aan A-merken te koop. Neem contact op voor meer informatie of onze showroom bezoeken in Alphen aan den Rijn.

Zonwering specialist

Snelle service & levering

Korte lijnen en zeer betrokken

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van lamellen in de omgeving van Leiden en Alphen aan den Rijn? Dan doet het u goed om eens een bezoek te brengen aan Sundesign in Alphen aan den Rijn. Wij zijn namelijk al meer dan 25 jaar dé specialist op het gebied van binnen- en buitenzonwering. Hierbij kunt u denken aan lamellen, maar ook aan rolluiken of knikarmschermen. Onze vakkundige medewerkers kunnen u het beste advies verlenen en zullen te allen tijde helder communiceren, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Lamellen: praktische zonwering binnen in uw woning in Alphen aan den Rijn of Leiden

Lamellen, of verticale jaloezieën, is praktische zonwering waarmee u het zonlicht in uw woning, in bijvoorbeeld Alphen aan den Rijn of Leiden, kunt weren. Daarnaast zorgt deze zonwering voor minder inkijk en zijn toepasbaar bij zowel normale ramen, schuifpuien en schuine dakramen. De binnenzonwering die u aanschaft bij Sundesign wordt te allen tijde op maat gemaakt, zodat de lamellen geheel aansluiten op uw ramen. Naast binnenzonwering kunt u bij ons ook terecht voor:

Dit zijn slechts een aantal voorbeelden uit ons assortiment.

Kom langs in onze showroom en ontvang passend advies

Komt u binnenkort langs in Alphen aan den Rijn waar onze inspirerende showroom zich bevindt? Wij voorzien u hier graag van passend advies. Heeft u vragen over lamellen of wenst u meer informatie over de bediening van klanten in Alphen aan den Rijn, Leiden en omstreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar het volgende telefoonnummer: 0172 44 40 62. Wij heten u van harte welkom!


Service

Onze service bestaat uit het volgende:

  • Onderhoud service
  • Reparatie service
  • Schoonmaken, inspecteren en insmeren 
  • Monteren en demonteren
  • Jaarlijks opzegbaar

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op of vul het offerteformulier in.