Markiezen kopen Gouda

Wilt u weten welke zonwering of raamdecoratie het beste aan uw wensen voldoet? Wij hebben een ruim assortiment aan A-merken te koop. Neem contact op voor meer informatie of onze showroom bezoeken in Alphen aan den Rijn.

Zonwering specialist

Snelle service & levering

Korte lijnen en zeer betrokken

Overweegt u om markiezen te kopen bij Sundesign in Alphen aan den Rijn, nabij Gouda? Dat is een uitstekend idee! Wij zijn namelijk gespecialiseerd in verschillende soorten zonwering in de omgeving van Alphen aan den Rijn. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring die u graag helpt bij het plaatsen van markiezen of andere zonwering. Iedereen wilt immers op een comfortabele manier van de zon genieten.

Markiezen kopen bij de specialist nabij Gouda

Wanneer u niet zo’n fan bent van zonwering in de vorm van rolgordijnen of rolluiken, zijn markiezen een uitstekende uitkomst, welke u kunt kopen bij Sundesign nabij Gouda. Deze zonwering is niet alleen een mooie toevoeging aan uw jaren ’30 woning, maar markiezen zijn bovendien erg functioneel. Deze klassieke vorm van buitenzonwering wordt al eeuwen toegepast. Aan de zijkant is de markies dicht, waardoor er geen zonnestralen van opzij naar binnen kunnen vallen.

Meer weten over onze markiezen

Wilt u markiezen kopen en laten plaatsen door Sundesign in de regio Gouda? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0172 44 40 62 om de mogelijkheden te bespreken. Dit telefoonnummer is natuurlijk ook bereikbaar bij vragen of voor meer informatie. Bent u benieuwd naar ons volledige assortiment? Kom dan gerust eens langs in onze showroom te Alphen aan den Rijn.


Benieuwd naar de mogelijkheden?

Service

Onze service bestaat uit het volgende:

  • Onderhoud service
  • Reparatie service
  • Schoonmaken, inspecteren en insmeren 
  • Monteren en demonteren
  • Jaarlijks opzegbaar

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op of vul het offerteformulier in.