Pergola zonwering Leiden

Wilt u weten welke zonwering of raamdecoratie het beste aan uw wensen voldoet? Wij hebben een ruim assortiment aan A-merken te koop. Neem contact op voor meer informatie of onze showroom bezoeken in Alphen aan den Rijn.

Zonwering specialist

Snelle service & levering

Korte lijnen en zeer betrokken

Sundesign kan u van dienst zijn als Pergola zonwering wenst in de regio Leiden. Wij zijn gevestigd in Alphen aan den Rijn en al meer dan 25 jaar houden wij ons bezig met ons vakgebied. Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan blijven genieten van zon, zonder hier last van te hebben.

Kies voor Pergola zonwering in de regio Leiden

Zodra de eerste zonnestralen zich laten zien, bent u buiten te vinden. U gaat wat drinken op een terras, of u zit in uw eigen tuin met een goed boek. Het is echter wel lastig de letters goed te lezen als de zon zo in uw ogen schijnt. Een zonnebril is een optie, maar u kunt er ook voor kiezen Pergola zonwering in de regio Leiden aan laten brengen door Sundesign. Wij beschikken over speciale pergola schermen:

  • U kunt ze eenvoudig openen en dichtmaken;
  • Ze zorgen voor schaduw.

Meer weten: neem contact met ons op!

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat Sundesign voor u kan betekenen als u Pergola zonwering in de regio Leiden wilt laten plaatsen? Schroom dan niet en bel ons voor meer informatie. Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer: 0172 44 40 62. In onze showroom kunt u rustig ons assortiment bekijken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Service

Onze service bestaat uit het volgende:

  • Onderhoud service
  • Reparatie service
  • Schoonmaken, inspecteren en insmeren 
  • Monteren en demonteren
  • Jaarlijks opzegbaar

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op of vul het offerteformulier in.