Plissé Leiden

Wilt u weten welke zonwering of raamdecoratie het beste aan uw wensen voldoet? Wij hebben een ruim assortiment aan A-merken te koop. Neem contact op voor meer informatie of onze showroom bezoeken in Alphen aan den Rijn.

Zonwering specialist

Snelle service & levering

Korte lijnen en zeer betrokken

Wanneer u op zoek bent naar strakke zonwering, denk dan eens na over de aanschaf van plissé gordijnen bij Sundesign in Alphen aan den Rijn, nabij Leiden. Plissé gordijnen bestaan uit een strak gevouwen stof die vele mogelijkheden kent en creëren een prachtige sfeer in uw woning. Vindt u het lastig om een keuze te maken tussen de verschillende soorten zonwering? Bij Sundesign heeft men al meer dan 25 jaar ervaring in verschillende soorten zonwering en kunnen u dan ook uitstekend van dienst zijn bij het maken van een keuze.

Plissé gordijnen geheel op maat kopen bij specialist in Alphen aan den Rijn nabij Leiden

Als u overweegt om plissé gordijnen aan te schaffen bij Sundesign in Alphen aan den Rijn, dichtbij Leiden, dan maakt u een uitstekende keuze. Weinig producten kent namelijk zulke uitgebreide mogelijkheden die op vele plekken toepasbaar is als plissé gordijnen. Daarnaast kunt u de gordijnen geheel naar wens samenstellen. Wilt u liever lichtdoorlatende of verduisterende plissés en kiest u voor de kleur die bij uw past. Tevens kunt u kiezen uit bedieningsopties, zoals het Top Down Buttom Up. Hierbij kunt u zowel de boven- als onderzijde bedienen. Zo zullen uw nieuwe plissé gordijnen gegarandeerd aansluiten bij het interieur van uw woning.

Kies voor uitgebreide service en snelle levering

Bij Sundesign in Alphen aan den Rijn, in de buurt van Leiden, worden plissé gordijnen en andere zonneschermen op maat gemaakt. Dit is echter niet de enige service die u van ons kunt verwachten. Wij zijn in staat om uw gewenste zonwering snel te leveren en staan garant voor kwaliteit. Heeft u interesse in de aanschaf van plissés, heeft u vragen of wenst u meer informatie over zonwering? Voel u vrij en neem contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0172 44 40 62.


Benieuwd naar de mogelijkheden?

Service

Onze service bestaat uit het volgende:

  • Onderhoud service
  • Reparatie service
  • Schoonmaken, inspecteren en insmeren 
  • Monteren en demonteren
  • Jaarlijks opzegbaar

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op of vul het offerteformulier in.