Rolgordijnen Gouda

Wilt u weten welke zonwering of raamdecoratie het beste aan uw wensen voldoet? Wij hebben een ruim assortiment aan A-merken te koop. Neem contact op voor meer informatie of onze showroom bezoeken in Alphen aan den Rijn.

Zonwering specialist

Snelle service & levering

Korte lijnen en zeer betrokken

Wanneer u kiest voor rolgordijnen van Sundesign, gevestigd in Alphen aan den Rijn nabij Gouda, kiest u voor uitstekende kwaliteit. Wij bieden namelijk een breed assortiment aan rolgordijnen aan die strak, tijdloos en niet geheel onbelangrijk, effectief zijn en gegarandeerd passend zijn bij uw interieur. Al meer dan 25 jaar zijn wij gespecialiseerd in binnenzonwering én buitenzonwering, zodat iedereen op een comfortabele manier van zonlicht kan genieten. Kom eens langs in onze showroom in Alphen aan den Rijn en bespreek samen met ons de mogelijkheden ten aanzien zonwering, zoals rolgordijnen.

Rolgordijnen van kwaliteit bij echte specialist in de buurt van Gouda

Wilt u heerlijk slapen in een donkere kamer? Beschikt de zolder over schuin dakraam en zoekt u een geschikt gordijn? In welke ruimte u ook een gordijn wilt plaatsen, rolgordijnen kunnen in vrijwel iedere ruimte worden toegepast, zelfs in dakramen. Bij Sundesign in Alphen aan den Rijn, nabij Gouda, zijn verschillende rolgordijnen verkrijgbaar in diverse kleuren, prints en structuren. Bovendien kunt u kiezen uit verduisterende of lichtdoorlatende exemplaren.

Meer dan enkel rolgordijnen

Bij Sundesign bent u niet enkel op het juiste adres voor rolgordijnen. Vindt u rolgordijnen toch niet passend bij uw woning? Dan kunt u kiezen voor andere zonwering voor zowel binnen als buiten. Bij ons vindt u onder meer:

Dit is slechts een greep uit het brede assortiment van Sundesign. Bent u benieuwd naar ons volledige assortiment? Breng dan gerust eens een bezoek aan onze showroom.

Advies op maat voor passende rolgordijnen

Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom in Alphen aan den Rijn, nabij Gouda, wanneer u rolgordijnen op maat wilt laten maken door specialisten. Wij bespreken graag de mogelijkheden. Bel naar 0172 44 40 62 en onze vakkundige medewerkers staan u graag te woord.


Benieuwd naar de mogelijkheden?

Service

Onze service bestaat uit het volgende:

  • Onderhoud service
  • Reparatie service
  • Schoonmaken, inspecteren en insmeren 
  • Monteren en demonteren
  • Jaarlijks opzegbaar

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op of vul het offerteformulier in.