Rolluiken Leiden

Wilt u weten welke zonwering of raamdecoratie het beste aan uw wensen voldoet? Wij hebben een ruim assortiment aan A-merken te koop. Neem contact op voor meer informatie of onze showroom bezoeken in Alphen aan den Rijn.

Zonwering specialist

Snelle service & levering

Korte lijnen en zeer betrokken

Voor de aanschaf van rolluiken in de omgeving van Gouda en Leiden gaat u natuurlijk naar Sundesign. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in binnen- en buitenzonwering en kunnen u uitstekend van dienst zijn. Bij Sundesign in Alphen aan den Rijn, nabij Leiden en Gouda, bent u verzekerd van verregaande service, van de plaatsing van een rolluiken tot rolluik reparatie. De klant staat immers centraal. Bezoek onze showroom en win passend advies in bij onze vakkundige medewerkers.

Verschillende functies van rolluiken van de specialist uit de omgeving Leiden en Gouda

Rolluiken van Sundesign uit Alphen aan den Rijn, dichtbij Leiden en Gouda, beschikken meerdere functies. Ze dienen niet enkel als zonwering, maar u bespaart ook energie vanwege de goede isolatie van rolluiken. Op warme zomerdagen houden rolluiken de koelte binnen en gedurende de winter wordt de warmte binnen gehouden. Hiermee zorgen rolluiken te allen tijde van een aangenaam klimaat tijdens zowel de winter- als zomermaanden. Daarnaast wordt er met rolluiken een veiliger gevoel gecreëerd, omdat rolluiken inbraakwerend zijn. Bij Sundesign zijn verschillende kleuren rolluiken verkrijgbaar die tevens elektrisch, op zonne-energie, met afstandsbediening worden geleverd.

Reparatie service van een rolluik in Leiden en omstreken

U bent niet alleen op het goede adres bij Sundesign in Alphen aan den Rijn, nabij Leiden, voor het plaatsen van rolluik, maar ook voor rolluik reparatie en onderhoud. Zo hoeft u niet meerdere partijen in te schakelen om uw rolluiken uitstekend te doen werken. Onze service, die jaarlijks opzegbaar is, bestaat uit het volgende:

 • Schoonmaken, inspecteren en insmeren;
 • Montage en demontage;
 • Reparatie service;
 • Onderhoud service.

  Bespreek de mogelijkheden voor uw woning

  Wij zijn u ook graag van dienst als u op zoek bent naar binnenzonwering en raamdecoratie. Hierbij kunt u denken aan zonneschermen en lamellen. Maak een afspraak met de vakkundige medewerkers van Sundesign in Alphen aan den Rijn, in de buurt van Leiden en Gouda. Samen met u bespreken wij graag de mogelijkheden voor uw woning. Wij zijn telefonisch bereikbaar via het volgende telefoonnummer: 0172 44 40 62. Wij staan u graag te woord wanneer u vragen heeft en voorzien u graag van passend advies. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen.

Service

Onze service bestaat uit het volgende:

 • Onderhoud service
 • Reparatie service
 • Schoonmaken, inspecteren en insmeren 
 • Monteren en demonteren
 • Jaarlijks opzegbaar

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op of vul het offerteformulier in.