Screens zonwering Gouda

Wilt u weten welke zonwering of raamdecoratie het beste aan uw wensen voldoet? Wij hebben een ruim assortiment aan A-merken te koop. Neem contact op voor meer informatie of onze showroom bezoeken in Alphen aan den Rijn.

Zonwering specialist

Snelle service & levering

Korte lijnen en zeer betrokken

Voor de aanschaf van verschillende typen screens zonwering komt u naar Sundesign in Alphen aan den Rijn nabij Gouda. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in binnen- en buitenzonwering, zodat iedereen op een comfortabele manier van zonlicht kan genieten. In onze showroom vindt u een veelzijdig aanbod aan zonweringen, waaronder screens en rolluiken. Persoonlijke aandacht en uitgebreide service staat bij ons centraal. Alleen op die manier kunnen wij u gegarandeerd een passende oplossing bieden.

Screens voor zonwering laten plaatsen in Gouda en omstreken

Sundesign is gevestigd in Alphen aan den Rijn en is werkzaam in de gehele regio. Daarom kunnen wij bij uw woning in de omgeving van Gouda screens als zonwering plaatsen. Dit biedt namelijk nogal wat voordelen. Zo zijn screens vervaardigd van glasvezel wat ervoor zorgt dat het zonlicht gefilterd wordt en tegelijkertijd de warmte wordt tegengehouden. Screens zijn een uitstekende oplossing wanneer u over weinig ruimte beschikt of vaak afwezig bent. Daarnaast zorgen screens voor privacy, omdat u naar buiten kunt kijken zonder inkijk. Ze zijn elektrisch, op zonne-energie, en u kunt ze eenvoudig met een afstandsbediening besturen.

Meer informatie over onze producten

Wenst u meer informatie over de zonwering, zoals screens en buitenzonwering, die u door Sundesign uit Alphen aan den Rijn, nabij Gouda, kunt laten plaatsen? Of heeft u specifieke vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0172 44 40 62 en staan u graag te woord.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Service

Onze service bestaat uit het volgende:

  • Onderhoud service
  • Reparatie service
  • Schoonmaken, inspecteren en insmeren 
  • Monteren en demonteren
  • Jaarlijks opzegbaar

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op of vul het offerteformulier in.