Uitvalschermen Leiden

Wilt u weten welke zonwering of raamdecoratie het beste aan uw wensen voldoet? Wij hebben een ruim assortiment aan A-merken te koop. Neem contact op voor meer informatie of onze showroom bezoeken in Alphen aan den Rijn.

Zonwering specialist

Snelle service & levering

Korte lijnen en zeer betrokken

Uitvalschermen zijn misschien wel de bekendste soort zonwering en wanneer u op zoek bent naar een specialist op dit gebied in de omgeving van Alphen aan den Rijn, Gouda en Leiden, kunt u terecht bij Sundesign. Wij zijn namelijk al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in zonwering zowel binnen als buiten. Sundesign staat bekend om het helder communiceren met klanten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Bovendien bent u verzekerd van uitstekende service. Dat is waar u bij ons op kunt rekenen.

Uitvalschermen voor een prettig klimaat in uw woning te Leiden, Gouda en Alphen aan den Rijn

Bij Sundesign vinden we het belangrijk dat iedereen op een comfortabele manier van de zon kan genieten zonder dat het in uw ogen schijnt of het scherm van de televisie minder zichtbaar wordt. Hiervoor is zonwering, zoals een uitvalscherm, een ideale oplossing. Uitvalschermen zijn uitermate geschikt in situaties waar geen doorloop noodzakelijk is en heeft verschillende functies. Het is een stevige constructie die niet alleen de warmte en zonlicht buitenhoudt, maar is ook nog eens een fraaie toevoeging aan uw woning. Zo is fel zonlicht in uw woning verleden tijd. Bij Sundesign in Alphen aan den Rijn, nabij Gouda en Leiden, zijn verschillende uitvoeringen uitvalschermen verkrijgbaar, zodat deze uitstekend passen bij uw woning.

Profiteer van complete service bij Sundesign

Naast dat wij graag uitvalschermen bij u in Leiden, Gouda, Alphen aan den Rijn en omstreken komen plaatsen, kunt u bij ons voor veel meer terecht. Profiteer bijvoorbeeld van onze service. Zo kunnen wij ook reparaties uitvoeren aan uw binnen- en buitenzonwering. Is uw rolluik bijvoorbeeld defect of zit er een scheurtje in uw uitvalscherm? Sundesign is u graag van dienst. Onder onze service, die jaarlijks opzegbaar is, valt:

 • Montage en demontage;
 • Schoonmaken, inspecteren en insmeren;
 • Onderhoud service.
 • Reparatie service;

  Geniet van comfort met uitvalschermen van Sundesign

  Wilt u binnen de kortste keren genieten van de perfecte hoeveelheid zonlicht? Kies dan voor de uitvalschermen van Sundesign in Alphen aan den Rijn, dichtbij Leiden en Gouda. Kom langs in onze showroom of bel naar 0172 44 40 62 om de mogelijkheden voor uw woning te bespreken. Heeft u vragen of wenst u meer informatie over onze producten? Dan belt u ook naar het bovenstaande telefoonnummer.

 • Benieuwd naar de mogelijkheden?

  Service

  Onze service bestaat uit het volgende:

  • Onderhoud service
  • Reparatie service
  • Schoonmaken, inspecteren en insmeren 
  • Monteren en demonteren
  • Jaarlijks opzegbaar

  Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op of vul het offerteformulier in.