Veranda zonwering Leiden

Wilt u weten welke zonwering of raamdecoratie het beste aan uw wensen voldoet? Wij hebben een ruim assortiment aan A-merken te koop. Neem contact op voor meer informatie of onze showroom bezoeken in Alphen aan den Rijn.

Zonwering specialist

Snelle service & levering

Korte lijnen en zeer betrokken

U kunt bij Sundesign terecht als u op uw veranda zonwering in de regio Leiden wilt plaatsen. Al meer dan 25 jaar zetten wij ons in voor het doel dat consumenten op een prettige manier van de zon kunnen genieten. Dit betekent dat zij in alle rust een boek moeten kunnen lezen, of moeten kunnen werken achter een beeldscherm, zonder dat zij hierbij gestoord worden door hinderlijke zonnestralen.

Op uw veranda zonwering plaatsen in de regio Leiden

Zodra het zonnetje zich laat zien, vindt u het heerlijk buiten wat te lezen. Alleen hebt u wel vaak last van de zon die in uw ogen schijnt. Voor dit probleem heeft Sundesign een oplossing. Wij kunnen op uw veranda zonwering in de regio Leiden plaatsen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor onze pergola schermen, die u buiten laten genieten van het heerlijke weer, maar wel bescherming bieden tegen de zon.

  • De schermen hebben schaduwdoeken;
  • U schuift ze gemakkelijk open en dicht.

Meer informatie en contact

Indien u wenst dat Sundesign voor u op uw veranda zonwering in de regio Leiden plaatst, kunt u contact met ons opnemen voor de mogelijkheden. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer: 0172 44 40 62. Wij nodigen u ook graag uit in onze showroom waar u ons assortiment kunt bekijken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Service

Onze service bestaat uit het volgende:

  • Onderhoud service
  • Reparatie service
  • Schoonmaken, inspecteren en insmeren 
  • Monteren en demonteren
  • Jaarlijks opzegbaar

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op of vul het offerteformulier in.