Zonneschermen Gouda

Wilt u weten welke zonwering of raamdecoratie het beste aan uw wensen voldoet? Wij hebben een ruim assortiment aan A-merken te koop. Neem contact op voor meer informatie of onze showroom bezoeken in Alphen aan den Rijn.

Zonwering specialist

Snelle service & levering

Korte lijnen en zeer betrokken

Sundesign kan u helpen bij het plaatsen van zonneschermen in de regio Gouda. Wij zijn gevestigd in Alphen aan den Rijn maar wij zijn werkzaam in omliggende regio’s. Al meer dan 25 jaar zitten wij in het zonwering vak en wij doen er alles aan zodat u weer kunt genieten van de zon, op een manier die voor u comfortabel is.

Het plaatsen van zonneschermen in de regio Gouda

U hebt niets te klagen over uw woning, behalve tijdens de zomer. In dat jaargetijde laten de raampartijen namelijk enorm veel warmte van de zon door, waardoor het in uw woonkamer erg warm wordt. Sundesign weet hier alles van en helpt u graag bij het oplossen van dit probleem. Wij kunnen bijvoorbeeld zonneschermen, een populaire vorm van buitenzonwering in de regio Gouda voor u plaatsen. Hiermee houdt u de zon buiten, maar kunt u nog wel rustig naar buiten kijken. Ook kiest u een uitvoering die bij de rest van uw interieur past.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wenst u dat Sundesign voor u zonneschermen in de regio Gouda plaatst? Kom dan gerust langs in onze showroom en bekijk al onze modellen. Hebt u vragen? Bel ons dan gerust op het telefoonnummer: 0172 44 40 62.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Service

Onze service bestaat uit het volgende:

  • Onderhoud service
  • Reparatie service
  • Schoonmaken, inspecteren en insmeren 
  • Monteren en demonteren
  • Jaarlijks opzegbaar

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op of vul het offerteformulier in.