Zonneschermen Zoetermeer

Wilt u weten welke zonwering of raamdecoratie het beste aan uw wensen voldoet? Wij hebben een ruim assortiment aan A-merken te koop. Neem contact op voor meer informatie of onze showroom bezoeken in Alphen aan den Rijn.

Zonwering specialist

Snelle service & levering

Korte lijnen en zeer betrokken

Het plaatsen van zonneschermen in de regio Zoetermeer laat u over aan de specialisten van Sundesign. Ruime ervaring, een veelzijdig assortiment, scherpe prijzen en uitgebreide service. Dat is waar u bij ons op kunt rekenen. Laat u verrassen door onze mogelijkheden en plaats vandaag nog bij ons een bestelling voor uw nieuwe zonwering.

Het plaatsen van zonneschermen in de regio Zoetermeer

U vindt het heerlijk als de zon schijnt, alleen er kleeft voor u altijd wel een nadeel aan. Uw woonkamer wordt namelijk ontzettend warm door de zonnestralen die naar binnen schijnen. Sundesign is bekend met dit soort problemen en wij helpen u graag om dit te verhelpen. Wij kunnen bijvoorbeeld zonneschermen in de regio Zoetermeer plaatsen. Een van de mogelijkheden hierbij zijn uitvalschermen.

  • Hiermee blijft de zon buiten, maar kunt u nog wel door uw ramen naar buiten kijken;
  • Deze vorm van zonwering is vooral geschikt voor ramen in de keuken en woonkamer.

Wilt u meer weten?

Bel gerust met Sundesign en informeer naar de mogelijkheden als u graag wilt dat wij zonneschermen in de regio Zoetermeer plaatsen. U bereikt ons via het telefoonnummer: 0172 44 40 62. U ons assortiment komen bekijken als u onze showroom komt bezoeken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Service

Onze service bestaat uit het volgende:

  • Onderhoud service
  • Reparatie service
  • Schoonmaken, inspecteren en insmeren 
  • Monteren en demonteren
  • Jaarlijks opzegbaar

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op of vul het offerteformulier in.