WELKE ZONWERING SLUIT AAN OP UW WENSEN?

Zonwering specialist

Snelle service & levering

Korte lijnen en zeer betrokken

Sundesign laat u in comfort genieten van de zon


Wat is een specialist op het gebied van alle zonwering? Een bedrijf met een specialist op het gebied van alle zonwering logo staat garant voor de volgende punten:

  • Goed advies
  • Vakmanschap
  • Kwaliteit
  • Service
  • Garantie

Wij staan erom bekend om dat wij onze gemaakte afspraken nakomen, helder communiceren, het beste advies aan u verlenen en dat de producten of diensten correct worden geleverd.

Heeft u een gepoedercoate zonwering? Het blijft langer mooi als u het minimaal 1 keer per jaar wast en daarna met autowas behandelt.Indien de zonwering uit blank aluminium bestaat, kunt u deze met water en een spons afnemen (eventueel met toevoeging van zachte zeep). Daarna inwrijven met parafineolie. In alle gevallen geen schurende middelen gebruiken.

Staat uw vraag hier niet tussen? Neem contact met ons op.

Screens

Dit type is prettig wanneer er weinig ruimte is of wanneer u vaak afwezig bent. Omdat de screens uit glasvezel zijn gemaakt, kan een screen veel van het zonlicht filteren en tevens warmte tegenhouden. Daarnaast kunt u door het doek naar buiten kijken zonder inkijk. Ook de screens zijn net zoals de rolluiken elektrisch op zonne-energie met afstandsbediening leverbaar.

Binnenzonwering

Bent u op zoek naar een binnenzonwering? Wij hebben meer dan 10 merken in ons assortiment, waaronder bekende merken zoals Luxaflex en Verosol. De zonwering wordt op maat geleverd.

Rolluiken

Rolluiken zijn multifunctioneel: het zorgt niet alleen voor het tegenhouden van de zon maar het houdt ook warmte binnen en is inbraakwerend. Wij bieden de rolluiken in verschillende kleuren en elektrisch (op zonne-energie) met afstandsbediening.

Knikarmschermen

Zonwering voor de tuin of het terras? Dan kunt u een knikarmscherm overwegen. Deze schermen worden vaak gebruikt bij terrassen of andere plekken waar men vaak onder de zonwering loopt. Het scherm creëert schaduw op het terras en weert de zon uit uw woning, maar kan ook inkijk in uw woning voorkomen.

Sundesign laat u in comfort genieten van de zon

Wilt u weten welke zonwering of raamdecoratie het beste aan uw wensen voldoet? Wij hebben een ruim assortiment aan A-merken te koop. Bekijk hierboven wat wij te bieden hebben. Als u een keuze heeft gemaakt kunt u contact opnemen of onze showroom bezoeken in Alphen aan den Rijn.

Service

Onze service bestaat uit het volgende:

  • Onderhoud service
  • Reparatie service
  • Schoonmaken, inspecteren en insmeren
  • Monteren en demonteren
  • Jaarlijks opzegbaar

Wilt u meer informatie? Neem contactmet ons op of vul het offerteformulier in.